Snelle payserver voor spotnet

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen omdat je een snelle payserver zoekt. Misschien zoek je een goedkope payserver voor Spotnet. Je vindt hier een overzicht van de beste payserver aanbieders in Nederland. Sommige zijn zelfs gratis te proberen.

Een snelle payserver voor Spotnet

spotnet payserverDe meeste mensen die downloaden, gebruiken daarvoor een het programma Spotnet. Tegenwoordig is er ook een alternatief voor dit programma, genaamd Spotnet 2.0. Het is precies hetzelfde programma, alleen werkt het net wat prettiger. Daarnaast ziet het er wat mooi uit. Als je gebruik wilt maken van dit downloadprogramma of het alternatief, heb je een payserver nodig. Eweka heeft fantastische payservers, die je gratis kan testen.

Een payserver is een nieuwsserver waar je voor moet betalen. Het voordeel is, dat er vele aanbieders zijn, die een gratis nieuwsserver aanbieden. Ze doen dat omdat ze denken dat je ooit een klant word. Of je dat word bepaal je helemaal zelf. Terwijl je gebruik maakt van de gratis nieuwsserver, kan je van alles downloaden via dit Spotnet. Als je het programma niet prettig vindt werken, kan je ook kijken naar een ander programma. Er zijn vele opties.

Gratis Spotnet alternatieven

Er zijn programma’s waarmee je kan downloaden maar waar je voor moet betalen. Newsleecher is bijvoorbeeld zo’n programma. Dat is natuurlijk helemaal niets, als je weet dat er meer dan genoeg betere gratis alternatieven zijn. Zo kan je in plaats van NewsLeecher kiezen voor Grabit of SABnzdb. Gratis is een Windows programma. SABnzdb werkt op alle computers, gewoon in de browser. Zoeken naar dingen die je kan downloaden, doe je dan met een usenet zoekmachine, zoals Binsearch. Je kan ook gebruik maken van het kleine zusje van Spotnet, genaamd SpotLite.

Met Spotlite zoek je naar iets wat je wilt downloaden. Als je het hebt gevonden, kan je het downloaden met SABnzdb of Grabit. Het enige wat je dan nog nodig hebt, is een nieuwsserver. Het liefste gratis natuurlijk. Kijk hier rond, er staan meerdere payserver aanbieders op deze website die je gratis mag proberen.

0 0 vote
Artikelbeoordeling
Subscribe
Abonneren op
3 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
KillaQ
2 jaren geleden

Spotnet is fantastisch. Alleen jammer dat het niet portable kan, ik zou Spotnet graag op een USB stick willen zetten dan hoef ik het niet overal iedere **** keer te installeren…

Roos
2 jaren geleden
Reply to  KillaQ

Volgens mij kan je spotnet portable maken.
Maar dan moet ie nog iedere keer nieuwe spots ophalen en dat gaat ook zeker tijd koste.

Andre
2 jaren geleden

Spotnet is erg goed met usenetserver maar dat is een beetje duur.
Ik wil eweka gratis gaan proberen.
Een weekje gratis downloaden geeft een goed idee of het geld waard is.

Anders probeer ik tweaknews, die schijnen ook wel goed te zijn en zijn 2 weken gratis.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x